Maart 2022
PEPPERO gaat naar de Horecabeurs GOES
Alweer twee jaar geleden. Wij hebben er zo'n zin in!
Ga naar de homepage voor gratis entreekaarten.
November 2021
PEPPERO staat op de Kerstfair Huis Doorn.
September 2021
PEPPERO neemt deel aan Dutch Chili Fest op het terrein van de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht.
Het nieuwe etiket op de fles en de nieuwe verpakking van de parels zijn geïntroduceerd.
Maart 2020
PEPPERO neemt deel aan Horecabeurs Goes.
Weer veel leuke mensen ontmoet en ons nieuwe product, de PEPPERO PEARLS, geïntroduceerd. Een groot succes!
Januari 2020
PEPPERO neemt deel aan het Start-upLAB van de Horecava Amsterdam.
September 2019
PEPPERO heeft een stand op het Dutch Chili Fest in het Klok gebouw in Eindhoven!
Augustus 2019
PEPPERO heeft meegedaan aan de China Wine and Spirits Arwards, CWSA en wint Double Gold.
Juni 2019
De Tong Tong Fair was een succes! Klik hier voor enkele recensies.
April 2019
PEPPERO mag zich gaan voorbereiden op de Tong Tong Fair.
Maart 2019
PEPPERO viert Carnaval! Ga voor de foto's naar onze Instagram / Facebook pagina.
Februari 2019
Op de fotovakschool wordt PEPPERO gebruikt voor een opdracht.
PEPPERO wordt ter kennismaking uitgedeeld in de horeca.
Januari 2019
De eerste levering is een feit!!!
Mei/ september 2018
Het drankje wordt gedoopt tot 'PEPPERO' en het etiket wordt ontworpen.
April 2018
Op naar Herman Jansen Beverages Nederland B.V.. Super spannend! We moeten zeggen dat zodra er getest werd, wij op het puntje van onze stoel zaten.
Het resultaat: "Echt lekker, dat is ècht lekker……. Super!!"
Maart 2018
De keuze wordt gemaakt. Met lichting 2 en 3 willen we verder. Welke krijgt prioriteit? Er wordt contact gelegd met Herman Jansen Beverages Nederland B.V.
Maart 2018
De vierde lichting wordt gemaakt. Er wordt geëxperimenteerd met een extra ingrediënt.
Ook worden de resultaten van de eerste en tweede lichting door onbekenden, mensen uit het vak, gekeurd. Waarnaar gekeken wordt zijn: presentatie, kleur, helderheid, homogeniteit, aroma, smaak, balans en afdronk.
December 2017
De derde lichting wordt gemaakt. Er vinden aanpassingen aan de verhoudingen plaats.
September 2017
De tweede lichting wordt gemaakt. De ingrediënten worden iets aangepast.
Augustus 2017
De eerste lichting zit in de fles.
Het proces dat zich in de fles afspeelt duurt 6 weken.
Zomer 2017
ONS VERHAAL krijgt steeds meer vorm.
LIKE TO JOIN US ON OUR JOURNEY?
CHECK OUR FACEBOOK AND INSTAGRAM PAGES AND FOLLOW US!
GENIET EN DRINK MET
MATE!