TIJDLIJN


Maart 2020

PEPPERO neemt deel aan Horecabeurs Goes.

Weer veel leuke mensen ontmoet en ons nieuwe product, de PEPPERO PEARLS, geïntroduceerd. Een groot succes!

 

Januari 2020

PEPPERO neemt deel aan het Start-upLAB van de Horecava Amsterdam. 

 

September 2019

PEPPERO heeft een stand op het Dutch Chili Fest in het Klok gebouw in Eindhoven!

 

Augustus 2019

PEPPERO heeft meegedaan aan de China Wine and Spirits Arwards, CWSA en wint Double Gold.

 

Juni 2019

De Tong Tong Fair was een succes! Klik hier voor enkele recensies.

 

April 2019 

PEPPERO mag zich gaan voorbereiden op de Tong Tong Fair.

 

Maart 2019 

PEPPERO viert Carnaval! Ga voor de foto's naar onze Instagram / Facebook pagina.

 

Februari 2019

Op de fotovakschool wordt PEPPERO gebruikt voor een opdracht.

PEPPERO wordt ter kennismaking uitgedeeld in de horeca. De reacties zijn erg positief!

 

Januari 2019

De eerste levering is een feit!!!

 

Mei/ september 2018 

Het drankje wordt gedoopt tot 'PEPPERO' en het etiket wordt ontworpen.

 

April 2018 

Op naar Herman Jansen Beverages Nederland B.V.. Super spannend! We moeten zeggen dat zodra er getest werd, wij op het puntje van onze stoel zaten.

Het resultaat: "Echt lekker, dat is ècht lekker……. Super!!"

 

Maart 2018 

De keuze wordt gemaakt. Met lichting 2 en 3 willen we verder. Welke krijgt prioriteit? Er wordt contact gelegd met Herman Jansen Beverages Nederland B.V.

 

Maart 2018

De vierde lichting wordt gemaakt. Er wordt geëxperimenteerd met een extra ingrediënt. 

Ook worden de resultaten van de eerste en tweede lichting door onbekenden, mensen uit het vak, gekeurd. Waarnaar gekeken wordt zijn: presentatie, kleur, helderheid, homogeniteit, aroma, smaak, balans en afdronk.

 

December 2017 

De derde lichting wordt gemaakt. Er vinden aanpassingen aan de verhoudingen plaats.

 

September 2017 

De tweede lichting wordt gemaakt. De ingrediënten worden iets aangepast.

 

Augustus 2017

De eerste lichting zit in de fles.

Het proces dat zich in de fles afspeelt duurt 6 weken.

 

Zomer 2017

ONS VERHAAL krijgt steeds meer vorm.