ONS VERHAAL


Foto's hierboven zijn gemaakt tijdens onze reizen naar China.

 

Foto's hieronder zijn gemaakt tijdens het proces van ingrediënten naar PEPPERO! 

Het eerste zaadje voor 888 ORANGE en later PEPPERO is gepland tijdens een reis door China in 2007. In dat jaar hebben wij ruim een maand met de rugzak door China rondgetrokken en dat was zo leuk dat wij een jaar later nog eens zijn terug geweest.

 

Wat ons vooral is bijgebleven is dat naast de pracht van het land de bewoners enorm gastvrij en vriendelijkheid zijn. Men legt graag contact en staat graag voor je klaar. Zo zijn we bij mensen binnen uitgenodigd voor wat te drinken, te eten en om onszelf op te warmen bij het vuur.

 

Vanuit die emotie is PEPPERO ontstaan. Een feestelijk licht alcoholisch drankje waarin Oosterse en Westerse smaakculturen samenkomen, elkaar aanvullen en een verbinding aangaan.

 

We wilden een zoet, enigszins pittig drankje ontwikkelen. De smaak van zon en kruiden in één glas.

 

Het was het begin van een ontzettend leuke tijd met heel veel plezier. Er werd geëxperimenteerd met het mixen van verschillende verhoudingen van drank, fruit en specerijen. Familie, vrienden en kennissen konden proeven en mochten beoordelen. Na bijna een jaar hadden wij de perfecte combinatie: PEPPERO!

 

PEPPERO heeft een fruitig begin met de smaak van sinaasappel wat wordt opgevolgd door een milde smaak van Aziatische kruiden. Vrijwel direct word je verwarmd door deze vernieuwende en verrassende combinatie.