PEPPERO PEARLS

PEPPERO, heerlijk om te drinken en een eveneens verrassende smaakmaker om in gerechten te verwerken.

 

WHEN EAST MEETS WEST

 

- in a pearl-

 

De aangename verfrissende zoetheid met het lichte pepertje welke PEPPERO zo uniek maakt, hebben wij weten te vangen in een ‘parel’!

 

Deze eetbare parels doen denken aan een soort gevulde bubbels en het eten ervan is al een feestje op zich! De parels geven niet alleen een leuk effect op je bord of in je glas, de smaak en textuur voegen ook een extra beleving toe tijdens het eten!

 

PEPPERO PEARLS zijn geschikt voor zowel koude als warme bereiding en zijn dus zeer divers te gebruiken. Dit maakt de parels bijvoorbeeld een ideale toevoeging aan zowel amuses en voorgerechten als hoofdgerechten en nagerechten, om tot slot zelfs een aperitief op te vrolijken met hun feestelijke voorkomen. Of wat dacht je van in de warme chocolademelk, over een ijscoupe, door de fruitsalade en als extra ‘kicker’ in een cocktail? De mogelijkheden zijn oneindig!

 

Productinformatie:

De buitenkant van de PEPPERO PEARLS is gemaakt op basis van agar-agar (zeewier), wat de parels ook geschikt maakt voor vegetariërs en veganisten.

Een blikje PEPPERO PEARLS heeft een inhoud van circa 100 gram en bevat ongeveer 150 parels. De parels drijven in een kleine hoeveelheid PEPPERO.

Tijdens de bereiding zijn de parels te verhitten tot een maximum van 180 graden, rond de 200 graden zal de parel smelten.

 

Indien het je lukt de parels niet achter elkaar op te eten en je ze wel graag goed wilt houden, is het advies ze koel te bewaren in iets wat niet van metaal is gemaakt. 

Na opening zijn de parels nog drie weken houdbaar.